Sportlovet och snöskulpturfestivalen

Designlabbet har öppet som vanligt på sportlovet och det är ett bra tillfälle att komma och prova på, eftersom det är många som är bortresta. Det är gratis och ni behöver inte föranmäla er. Se alla tider och platser under Våra Labb eller kolla affischen på förstasidan. Vi vill även tipsa om att det är Snöskulpturfestival i Vasaparken hela veckan. Flera av oss jobbar där också. Ta med familjen och kom och skulptera! Vi fyller parken utanför Biotopia med fantasifulla snöskulpturer. Kolla även inlägget om snöskulptur från förra året för inspiration. Då blev festivalen inställd pga corona, men nu kör vi! (fast stanna hemma om ni känner er sjuka)

Sportlovet och snöskulpturfestivalen
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *