Sportlov med Designlabbet

Välkomna till Designlabbet på sportlovet! I år kommer vi att ha verksamhet både på sportlovet och påsklovet, men inte på alla platser varje lov. Hoppas ni kan komma och vara med ändå! Vi har öppet i Gränby, Gottsunda, Sävja och Kulturhuset Grand.

19 februari, kl 13-18 i Gränby Allaktivitetshus:
Under sportlovet utforskar vi textila tekniker närmare i Gränby. Här ges dig chansen att experimentera med applikation, broderi, enklare sömnad och andra kreativa metoder med material som tyg, tråd, garn med mera. Varför inte ta tillfället i akt att förnya något av dina bortglömda plagg eller ta med dig något för lagning och reparation? Alternativt kan du starta ett litet syprojekt som du hinner färdigställa och ta med dig hem, som en necessär, ett pennfodral, små gosedjur eller en vacker, rolig patch att applicera vid behov. Möjligheterna är många! Aktiviteten pågår från klockan 13.00 till 18.00 och är kostnadsfri, och vi bjuder dessutom på mellanmål. Deltagare i åldern 10-15 år.

19 februari kl 13.30-17.30 Temaverkstaden i Gottsunda ålder: 7-15 år
23 februari kl 12-17 Sävja Kulturcentrum/Ateljén ålder 7-15 år

Under sportlovet ägnar vi oss åt återbruk och skapar nya saker av gamla samt provar olika material. På sportlovet har vi medaljverkstad där vi skapar fantasifulla medaljer. Med hjälp av knappar, kapsyler, glitter och tyg syr du din egen medalj! Material finns på plats. Kom och gör en medalj till dig själv eller som present till någon du tycker om! Varmt välkomna till Designlabbets sportlovsaktivitet!

Dessutom har Designlabbet Funkis på Grand öppet som vanligt på torsdagen, kl 15.30-17 i Kulturhuset Grand, caféet på övervåningen.
Kom och upptäck, designa, återbruka, teckna, slöjda och skapa! För barn och ungdomar från 13 år med funktionsvariation.
Ingen föranmälan. Kostnadsfritt för både deltagare och medföljande personer/assistenter. Varmt välkomna!

Sportlov med Designlabbet
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *