Sy och laga med inspiration av sashiko

Välkomna på familjelördag på Stenhagenbiblioteket den 20 april kl 11-15. Vi fortsätter återbrukstemat och bjuder in till en dag där vi tillsammans är nyfikna på textila material. Här kan du laga och lappa sådant du tar med hemifrån men även göra en enkel necessär, pennskrin eller plånbok. Med inspiration från de japanska lagningsteknikerna sashiko och boro använder vi enkla förstygn som alla kan göra oavsett tidigare erfarenhet. Här finns möjlighet att jobba med applikationer och broderi för att göra om sina kläder, sy på en väska eller som ett konstverk. Material finns på plats. För alla åldrar. Barn under 7 år behöver ha en vuxen med sig.

Sy och laga med inspiration av sashiko
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *