Soptunna för mänskligheten

I Gränby har vi jobbat med en soptunna som kommer att stå i Gränbyparken när den är färdig. Vi hade tema mänskliga rättigheter och en rättvis behandling, samma som Gränbyskolan jobbar med till Kuben-projektet i år. Vi läste och diskuterade om mänskliga rättigheter och hur de tar upp rättvisa på så många olika sätt, allt från rätten till mat och bostad till att få uttrycka sina åsikter fritt och accepteras för den man är. Med mänskliga rättigheter följer också ansvar och det är viktigt att vi människor som har så stor påverkan på miljön även ser till att djuren kan överleva. Vi lever alla på den här planeten tillsammans och behöver samarbeta för att alla ska få chansen att må bra.

Vi är väldigt många som har varit med och satt vårt avtryck på soptunnan och alla fick tolka temat fritt efter vad de tänkte på för tillfället. Det ska bli så kul att se soptunnan på plats med alla fina budskap att upptäcka. Tack för ett bra samarbete Gränby Allaktivitetshus!

Soptunna för mänskligheten
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *