Stenhagen i mitt hjärta

Vad kul vi hade på familjelördagen i Stenhagenbiblioteket ihop med Uppsala Kulturskola. Både barn och vuxna ritade och berättade och tillsammans skapade vi ett konstverk om Stenhagen. Vi fick med både drömmar för framtiden och en del av allt roligt som händer i Stenhagen. Här kan man till exempel spela musik och hålla på med olika sporter, odla, skapa konst och läsa böcker inne på biblioteket, men tänk om det fanns ett badhus också, eller nån slags djurpark – eller en godisaffär där allt är gratis?

Stenhagenkartan kan beundras inne på biblioteket och vi vill även tipsa om att kolla in utställningarna på Uppsala konstmuseum som Uppsala Kulturskola brukar göra på sina lektioner. Där finns just nu ett stort konstverk av Lars Arrhenius som påminner om vårat, fast det föreställer Londons tunnelbanenät med bilder av händelser. Visst ger det perspektiv att se den kartan i jämförelse med Stenhagen? (detalj på sista bilden) Ni är också mycket välkomna till Designlabbets öppna verksamhet i Stenhagen på tisdagar och onsdagar och att gå med i någon av grupperna inom Bild och Form som Uppsala Kulturskola ordnar på konstmuseet i slottet. Hälsar Sanna och Sussi 😃🎨❤ #Designlabbet #UppsalaKulturskola #konstförallaåldrar #familjelördag #karta #Stenhagen #LarsArrhenius #Uppsalakonstmuseum

Stenhagen i mitt hjärta
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *