Familjelördag i Stenhagen

På lördag 29/1 kan ni komma till Stenhagenbiblioteket och skapa konst tillsammans med Designlabbet och Uppsala Kulturskola Bild och form. Alla åldrar är välkomna, men barn under 6 år behöver ha en vuxen med sig. Kom och hjälp oss att fylla Stenhagenkartan med bilder och berättelser! Konstverket kommer att sitta uppsatt ett par veckor framåt så alla kan komma och titta. Med tanke på smittspridningen av corona kommer vi att ha ett begränsat antal platser, så om vi blir många kan ni få vänta en stund i biblioteket. För att fler ska få plats och luft håller vi till i matsalen med ingång från biblioteket och alla som känner sig sjuka stannar hemma. Drop-in mellan kl. 11.30-14.30. Hoppas vi ses då!

Familjelördag i Stenhagen
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *