Lerfigurer

Vi har gjort figurer av lufttorkande lera. Här kommer några bilder från Designlabbet mini i Stenhagen:

Vi använde ståltråd för att göra skelett till figurer med smala ben och svansar. Det blev så bra även fast vi gjorde pyttesmå figurer. När de hade torkat målade vi dem med akrylfärg. Ser ni att människofiguren (som är en pappa) har en guldfärgad cykel på tröjan?

Vi ville att figurerna skulle vara små för att passa till de här svamphusen som vi fick tillbaka från en gammal utställning i biblioteket. Visst blev det en härlig värld? Den nya utställningen finns i Stenhagens Kulturcentrum och kommer att vara kvar tills vi börjar igen i januari! Om ni vill göra egen lufttorkande lera kan ni kolla in det här inlägget som testar flera olika recept. Ha så kul!

Lerfigurer
Märkt på:                    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *