Mega påskpyssel

Före påsklovet hade vi vernissage i Ekeby och visade bland annat den här gigantiska draken i papier maché. Så coolt att det går att bygga så stort så pass snabbt! Vi började för två veckor sen och byggde upp kroppen med kartong, tejp och lite ståltråd. Sen klistrade vi på tidningspapper över hela draken med hemmagjort klister av mjöl och vatten (ja det tog ganska lång tid) men så bra det blev och draken väger nästan ingenting. I torsdags målade vi draken och sen kom föräldrar, syskon och vänner och kollade på vår skulpturutställning och vi gjorde marsipanfigurer i glada vårfärger. Så kul och festligt! Ha ett härligt påsklov nu så ses vi sen! … och om ni vill påskpyssla hemma också så finns det mycket idéer att upptäcka här på hemsidan, tex det här inlägget om påskpyssel med papier maché.

Mega påskpyssel
Märkt på:                        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *