Sommarlooov

Välkomna på våra Skaparveckor i Stenhagen (v 26), Sävja (v 31), Gränby och Almunge (v 32)! Måndag – fredag kl 13-17 och vi bjuder på mellanmål. Skicka en intresseanmälan på studyalong.se eller ett mejl till catarina.lundgren@studieframjandet.se om ni vill vara med. Det är begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla er.

Det kommer att bli så härligt ha Designlabb en hel vecka i sträck och kunna vara utomhus och ha mer tid än vanligt. I Sävja och Almunge kommer vi bland annat prova på betonggjutning och bygga något i skogen. I Stenhagen och Gränby har vi remake mode och streetart som tema. Låt färgerna flöda och testa olika sätt att göra om kläder med tygfärg, broderi etc. Ta gärna med lite olika plagg. Vi kommer såklart också ha en massa material att experimentera med. Tänk på att inte ha kläder som ni är rädda om och som är bra för att vara ute – och ta med en egen vattenflaska som går att fylla på. Ha en skön sommar och hoppas vi ses i juni eller augusti!

/Sanna, Kristina, Cecilia, Björn och Kamilla

Sommarlooov
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *