Höst i skogen

Välkomna ut i skogen med oss på höstlovet! Vi kommer samarbeta med flerspråkiga naturguider (arabiska och persiska) från Upplandsstiftelsen och lära oss om hur djuren förbereder sig för vintern. Vi skapar av material som vi hittar i skogen och gör upp en eld och grillar. Hela familjen är välkommen att komma med! Vi bjuder på korv, blåbärssoppa och kaffe och har en mysig dag i skogen.

Vi möts utanför Stenhagenbiblioteket kl. 11 lördagen den 6 november och går tillsammans ut i skogen i närheten av Östra Stenhagenskolan. Ta på er varma kläder efter väder. Vi är ute i skogen till kl 14.

Välkomna! /Elin, Sanna, Badr och Hooshang

Höst i skogen
Märkt på:            

En reaktion på “Höst i skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *