Sommarkurser

Nu har vi börjat planera för sommarkurser med Designlabbet i augusti. Under måndag till torsdag under vecka 31 och 32 har vi sommarlov med Designlabbet kl 10-15. Vi har så mycket olika idéer och det ska bli roligt att ha lite mer tid än vanligt. Studiefrämjandet bjuder på enkel lunch och allt är gratis.

Välj efter var du bor eller vilken aktivitet du gillar mest. Vi kommer till exempel att göra ett samarbete med Biotopia i Stenhagen och vara ute i naturen och hålla på med re-make mode och konst i Gränby. Designlabbet i Sävja kommer bland annat att hålla på med betonggjutning och i Almunge får ni prova på både återbruksdesign och måleri. Gå in på Studiefrämjandet.se och läs mer. Det går redan nu att anmäla intresse till någon av sommarkurserna i Stenhagen, Gränby, Almunge eller Sävja, även om vi inte vet ännu hur stora grupper vi kan ha. Men vi håller tummarna för att smittspridningen ska ha gått ner till dess. Det ska bli så fantastiskt roligt att komma igång igen!

Sommarkurser
Märkt på:                

4 reaktion på “Sommarkurser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *