Var med på skaparvecka vecka 31, mån 29 juli-fre 2 aug, kl.13:00-17:00!
I Gränby kommer vi att ha streetart som tema. Vi prövar olika material, målar tillsammans vid Gränbys publika grafittivägg, gör cyanotypier i solen och prövar också att låta vår gatukonst fortplanta sig i kläder. 
Det är gratis att delta och mellis ingår.  Vi håller till i Gränby Allaktivitetshus. För er i årskurs 4-9
Kontaktpersoner: Catarina Lundgren, tel: 070-1891397 (Studiefrämjandet), Sanna Jerremalm, tel: 070-4234852 (ledare)
Begränsat antal platser.  Anmäl dig på studyalong eller med ett mejl till catarina.lundgren@studieframjandet.se

Välkomna till Designlabbet i Gränby i höst! Vi börjar igen vecka 35, måndag 26/8. Skicka gärna in en anmälan på Studyalong så att vi har era kontaktuppgifter. Vi håller till i Gränby Allaktivitetshus som ligger i samma byggnad som Gränbyskolan, kl 15.30-18 på måndagar, för er som går i årskurs 4-9. Ledare: Cecilia Germain och Sanna Jerremalm.

Gränby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *