Kom och skapa med Designlabbet under sommarlovet! I Stenhagen har vi slowfashion som tema och skapar egna uttrycksfulla kläder och accessoarer. Vi arbetar med återbruk som utgångspunkt och får under en hel vecka chansen att djupdyka in i batikfärgning, tygtryck, cyanotopi på tyg, broderi och olika typer av lagning och remake för att skapa en unik personlig stil. Gratis att delta och mellis ingår.  Hela vecka 32, mån 5 aug- fre 9 aug, kl.13:00-17:00. Plats: Ateljén i Stenhagens Kulturhus. För er i årskurs 1-9.
Kontaktpersoner: Catarina Lundgren, tel: 070-1891397 (Ansvarig), Sanna Jerremalm, tel: 070-4234852 (Ledare). Begränsat antal platser. Anmäl er på Studyalong eller mejla catarina.lundgren@studieframjandet.se  

Välkomna till Designlabbet i Stenhagen i höst! Vi börjar igen vecka 35.
Stenhagens Kulturcentrum, Herrhagsvägen 8, ateljén kl 15.30-18 onsdagar, åk 4-9
Ledare: Sanna Jerremalm och Cecilia Germain

Stenhagens Kulturcentrum, ateljén kl. 15-17.30 fredagar, åk 1-3
Ledare: Viktoria Haglund och Tim Drougge

Skicka gärna in en anmälan på Studyalong så att vi har era kontaktuppgifter.

Stenhagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *