Sommarlov

Den 28 juni gästar vi Gränby Allaktivitetshus i Gränbyparken kl 13-16. Vi kör lite olika ritövningar med inspiration av graffiti och serieteckning och sen gör vi pins och klistermärken. Det blir en upptakt till sommarkursen i Gränby där streetart kommer att vara en influens. Alla är välkomna på tisdag!

Glöm inte heller att anmäla er till Designlabbets skaparveckor i augusti. Fem dagar i rad med konst och hantverk! I Stenhagen (v.32) och Gränby (v.31) är temat streetart och remake mode och vi har bland annat tänkt hinna med att testa på både sprayfärger och batik samtidigt som vi funderar på hur vi kan Rädda Världen 😀 I Sävja (v.31) och Almunge (v.32) gör vi cosplay – dräkter och masker inspirerade av fantasy som Daidalos Labyrint – så klart med remake material. Välkomna att vara med kl 13-17 måndag-fredag. Sommarkurserna är gratis och vi bjuder på mellanmål.

Sommarlov
Märkt på:                        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *