Coco-corona kompisar

Kolla filmen och se hur lätt ni kan göra såna här mysiga garnbollar i olika storlekar!

Om ni vill kan ni klistra på ögon och öron så bollarna får en personlighet. Bollarna är annars fina att hänga på väskan eller sätta på en mössa. Kan ni komma på fler bra sätt att använda garnbollar? Skicka gärna in bilder och berätta! ( tex till Cyberlabbet@gmail.com)

Vi vill även tipsa om boken Cornelia och coronan som Elin Forssell som jobbar med Designlabbet i Stenhagen har gjort. Boken förklarar corona för små barn. Många kan nog känna igen sig i att inte få träffa släktingar och vänner och att behöva tvätta händerna hela tiden. Men det finns hopp, för nu har forskarna äntligen kommit på ett vaccin!


Men tills smittspridningen har gått ner och fler har fått vaccinet
– var försiktiga och ta hand om varandra!

Coco-corona kompisar
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *