Nu kan ni anmäla er till våra sommarkurser i Almunge v.25, Sävja v.31, Gränby v.31 och Stenhagen v.32. En hel vecka med skapande både utomhus och i våra ateljéer. Mer info och länk till anmälan finns här: studyalong/skaparvecka Det är gratis att delta och vi bjuder på mellanmål. Hoppas vi ses på sommarlovet!

Under terminerna har vi grupper i Stenhagen, Gränby, Gottsunda, Ekeby, Sävja och Almunge. Hitta tider och platser under menyn VÅRA LABB. Vi har även Designlabb inom kulturskolan Funkis . Det är ingen föranmälan, men vi vill att barnen lämnar föräldrarnas kontaktuppgifter till oss, om vi skulle behöva komma i kontakt med er. Det går bra att komma och prova på och anmäla sig på plats, så länge vi inte är allt för många.

Höstterminen 2024 startar vecka 35 och sista gången för terminen är under vecka 49. Vi har öppet även på höstlovet vecka 44 och fredagen den 27:e september, som annars är studie/lovdag i kommunen.

Varmt välkomna!

Välkomna till Designlabbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *