Nu är vi igång igen! Samma tider och platser som vanligt i Gränby, Gottsunda, Stenhagen, Sävja, Almunge och Ekeby. Sök under VÅRA LABB eller läs på affischen för att hitta till oss. Här på hemsidan kan ni hitta info, se bilder från våra labb och få tips på saker att testa hemma. Kolla även in Designlabbet på Instagram, Facebook, Youtube och TikTok.

Gå gärna in och anmäl er på Studyalong.se/studieframjandet för att vara säkra på att få en plats. Där lägger ni den kursen ni vill gå i kundvagnen (fast det är alltså gratis) och sen får ni ta hjälp av en målsman för att skapa ett konto. Det är bra för oss att ha kontaktuppgifter till er och så är ni försäkrade när ni är hos oss.

Välkomna till Designlabbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *