Designlabbet öppnar sista veckan i augusti och vi har våra öppna ateljéer i Stenhagen, Gränby, Gottsunda, Ekeby, Sävja och Almunge. Hitta tider och platser under menyn VÅRA LABB. Vi har även en grupp inom kulturskolan Funkis som håller till på Grand på torsdagar. Som vanligt blir det en experimentell blandning av konst och hantverk.

Skicka gärna in en intresseanmälan redan nu om ni vet att ni vill vara med på Studyalong.se/studieframjandet eller mejla Catarina.lundgren@studieframjandet.se. Det går också bra att komma och prova på och anmäla sig på plats, så länge vi inte är allt för många. Välkomna!

Här på hemsidan kan ni hitta info, se bilder från våra labb och få tips på saker att testa hemma. Följ gärna Designlabbet på Instagram och Facebook, där lägger vi ofta upp bilder av vad vi gör och tipsar om vad som är på gång. Vi har även kanaler på Youtube och TikTok.

Välkomna till Designlabbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *