Pepparkakslandet

Dekorera pepparkakor är väldigt kul och mysigt. Att bygga pepparkakshus med figurer runt tar det ett steg till. Men det är enklare och minst lika roligt att använda brun kartong för att bygga. Det går att använda allt möjligt att dekorera med, se er omkring och använd fantasin. Vi använde akrylfärgspennor för att efterlikna kristyr, men det går jättebra med akrylfärg på tub eller vanliga vattenfärger.

I Stenhagen har vi byggt ett pepparkaksland med hus av kartong och nåltovade figurer. Vi gjorde Domkyrkan och slottet som pepparkakshus, men målade dem rosa. I skåpet finns även julgranar av papper och stjärnor av metallburkar. Kolla in på vår Instagram om ni vill se mer! Vi vill även tipsa om alla filmer som fortfarande ligger ute på Designlabbet Cyber på Youtube om ni vill ha ännu fler pysseltips. Här nedanför hittar ni två med pepparkakstema. Den om presentpåsar funkar bra med vilket papper som helst om ni behöver en liten påse. Nu är Designlabbet stängt tills vecka 4 i januari, men hoppas ni har ett härligt jullov. Vi ses!

Pepparkakslandet
Märkt på:                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *